Priva

priva02_pms_120_0

Het familiebedrijf Priva ontwikkelt en levert producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer in de tuinbouw en in de utiliteitsbouw. Voor de gebouwde omgeving ontwikkelt en produceert Priva intelligente gebouwautomatisering die zorgt voor een gezond binnenklimaat en een duurzame energiehuishouding voor de gebruikers van leef- en werkomgevingen. In de tuinbouw stelt Priva ondernemers in staat om gezonde, kwalitatief hoogwaardige voeding en siergewassen te produceren uit volle grond of bedekte teelt met een minimum aan schaarse natuurlijke hulpbronnen als water en energie.
Priva heeft haar hoofdkantoor in De Lier (gemeente Westland) en heeft vestigingen in acht landen. Priva is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 100 landen met een uniek internationaal partner- en dealernetwerk. Samen met lokale partijen bieden we onze klanten een platform van hoogwaardige hardware, software en diensten.

Bijdrage aan het project:
Inbreng van kennis en ervaring op de gebieden van regelingen voor WKO-systemen, data-acquisitie en data-interpretatie (in samenwerking met de andere partners).

www.priva.nl